تبلیغات
داستان های زیبا شعرهای جذاب - مصرف کدام موادغذایی فاسدخطرناک است؟
 
درباره وبلاگ


------------------------------------------
به وبلاگ ما خوش آمدید دوستان
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
لطفا کپی پیست نکنید چون نشانه
بی شخصیتیه شماست
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برای استفاده از مطالب بامدیریت
درمیان بگذارید
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
به نظرات هم حتما رسیدگی میشه

مدیر وبلاگ : وحید سه برادری
موضوعات
صفحات جانبی
نظرسنجی
اخلاق تو چجوری هست ؟؟؟






اخلاق تو چجوری هست ؟؟؟






جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
داستان های زیبا شعرهای جذاب
خوش آمدید مهمان




کارشناس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: بعضی مردم پس از گذشت یک یا 2 روز از تاریخ انقضای محصول اقدام به مصرف آن می‏‌کنند که این امر می‏‏‌تواند مخاطره‌‏‏انگیز باشد.

علی اکبر کمالی اردکانی اظهار کرد: طبق قانون، تولیدکنندگان موظف هستند که تاریخ تولید و انقضای محصولات را به صورت خوانا روی بسته‌بندی درج کنند. در مورد بعضی محصولات خاص توجه به تاریخ انقضاء اهمیت بیشتری دارد. سبزی‌های خرد شده بسته‌بندی شده از این دسته هستند، این مواد بعد از تاریخ انقضاء مستعد رشد باکتری‌های عفونت‌زا هستند.

 

 

وی بیان کرد: گوشت بسته‌بندی شده و همچنین گوشت چرخ کرده از جمله موادغذایی است که تاریخ انقضاء آن اهمیت بالایی دارد. با پایان رسیدن تاریخ مصرف گوشت، باکتری لیستریا در آن رشد می‏‏‌کند، هر چند این ماده غذایی در یخچال نگهداری شود. همچنین اگر رنگ گوشت تغییر کرد یا بوی نامطبوعی داشت هرگز آن را مصرف نکنید.

 

 

این کارشناس صنایع غذایی افزود: مصرف تخم مرغ تاریخ گذشته نیز بسیار خطرناک است، باکتری‌ها در پوسته تخم مرغ رشد کرده و موجب عفونت خواهند شد. زمان انقضاء پنیرهای مختلف نیز متفاوت است، به خصوص اگر پنیر از شیر غیرپاستوریزه تهیه شده باشد موجب عفونت خواهد شد.

 

 

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، این کارشناس صنایع غذایی، مرغ خام را از دیگر مواد غذایی دارای تاریخ انقضای مهم عنوان کرد و افزود: به دلیل خوب پخته نشدن مرغ، باکتری‌های بسیاری در آن رشد می‌کنند و اگر مدت مصرف آن به پایان برسد، قطعاً عفونت در بدن حتی با پخته شدن آن افزایش می‌یابد.





نوع مطلب : مطالب سلامتی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


پنجشنبه 1 آبان 1393 :: نویسنده : وحید سه برادری
نظرات ()
دوشنبه 30 مرداد 1396 18:52
Hey there! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new
initiative in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a wonderful job!
چهارشنبه 18 مرداد 1396 14:34
Wow! Finally I got a webpage from where I can actually get helpful
facts regarding my study and knowledge.
دوشنبه 28 فروردین 1396 12:42
I am genuinely happy to glance at this webpage posts
which includes tons of valuable facts, thanks for
providing these statistics.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر