تبلیغات
داستان های زیبا شعرهای جذاب - مضرترین روش پخت غذا
خوش آمدید مهمان

مرتبه
تاریخ : پنجشنبه 1 آبان 1393
یکی از روش‌های پخت غذا می‌تواند به شدت خطرناک باشد...
به گزارش نامه نیوز به نقل از جام نیوز، پژوهشگران از جدیدترین آزمایش‌ها دریافته‌اند مواد غذایی که در روغن سرخ می‌شوند خطر ابتلای افراد به بیماری دیابت را تا ۲ برابر افزایش می‌دهند.

 
گفتنی است،‌ کارشناسان اعتقاد دارند مواد شیمیایی مضر در خوراکی‌هایی مانند چیپس و یا مرغ سرخ شده در روغن می‌تواند قند خون را از حالت کنترل خارج کرده فرد را مبتلا به دیابت کند.

 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، خوردن غذاهای چرب همچنین می‌تواند مادران باردار را در معرض خطر ابتلا به دیابت بارداری قرار دهد. دیابت بارداری در صورت کشف نشدن می‌تواند منجر به تولد نوزاد زودرس و یا نوزادان با مرگ زودرس شود.

 

کارشناسان به ویژه خوردن غذاهایی مانند چیپس،‌ املت و یا مرغ سرخ کرده را به دلیل بروز خطر ابتلا به دیابت ممنوع اعلام کرده‌اند.



طبقه بندی: مطالب آشپزی، 
Checkpagerank.net

ارسال توسط وحید سه برادری
آرشیو مطالب
نظر سنجی
اخلاق تو چجوری هست ؟؟؟




صفحات جانبی
پیوند های روزانه
ارسال به خبرنامه