تبلیغات
داستان های زیبا شعرهای جذاب - روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات +عکس
 
درباره وبلاگ


------------------------------------------
به وبلاگ ما خوش آمدید دوستان
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
لطفا کپی پیست نکنید چون نشانه
بی شخصیتیه شماست
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برای استفاده از مطالب بامدیریت
درمیان بگذارید
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
به نظرات هم حتما رسیدگی میشه

مدیر وبلاگ : وحید سه برادری
موضوعات
صفحات جانبی
نظرسنجی
اخلاق تو چجوری هست ؟؟؟






اخلاق تو چجوری هست ؟؟؟






جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
داستان های زیبا شعرهای جذاب
خوش آمدید مهمان




 روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات +عکس

طعم دهنده های مختلف برای سبزی, طعم دهنده سبزیجات, نکته های آشپزی, نکات مهم آشپزی, خوشمزه شدن سیزیجات, نحوه پخت سبزیجات, پخت سبزیجات مختلف, نحوه پخت سبزیجات, نحوه پخت نخود فرنگی,غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی

9 روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات
اصلی‌ترین راه خوشمزه‌ کردن سبزی‌ها، گریل کردن آنهاست. می‌توان سبزی‌های مختلف را همراه با طعم‌دهنده‌های مخصوص گریل کرد و جشنی از طعم‌ها و رنگ‌های شگفت‌انگیز به راه انداخت .

1 - نخودفرنگی
طعم‌دهنده : نعناع تازه
2 فنجان نخودفرنگی تازه یا یخ‌زده را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود. بعد چند برگ نعناع تازه به آن اضافه کنید. بعد از یک تفت کوچک، آماده خوردن است.

2  - لوبیاسبز
طعم‌دهنده : سس سفریتو
یک پیاز، 4 گوجه‌فرنگی و 2 حبه سیر را خرد کنید و آنها را در روغن‌زیتون تفت دهید تا پخته و نرم شوند. بعد 1 کیلوگرم لوبیاسبز تازه را به تکه‌های بزرگ تقسیم و به مخلوطی که آماده کرده‌اید (یا همان Sofrito) اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا پخته شود.

3 - هویج
طعم‌دهنده : دانه زیره سبز
نصف فنجان هویج حلقه‌حلقه شده را در یک لیوان آب و کمی آب پرتقال می‌جوشانیم تا پخته شود. همین‌طور که هویج در حال پخته شدن است، یک حبه سیر خرد شده و نصف قاشق چایخوری زیره‌سبز به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا مایع غلیظ شود و به هویج بچسبد. بعد یک قاشق چایخوری کره به آن اضافه می‌کنیم، حالا هویج آماده سرو کردن است؛ از خوردن آن لذت برید و عاشق آن شوید. این نکته را هم بدانید که پختن هویج آنتی‌اکسیدان‌های آن را افزایش می‌دهد.

4 - کدو سبز
طعم‌دهنده : آبلیمو
با استفاده از پوست‌کن پوست کدو را بگیرید و آن را حلقه‌حلقه کنید. یک کاسه بیاورید و کدوها را در آن بریزید. آب نصف لیموی تازه را روی کدوها بریزید و 3 تا 4 برگ ریحان به آن اضافه کنید حال کمی روغن زیتون روی مخلوط بپاشید و با اضافه کردن پودر فلفل‌سیاه تازه و تکه‌های فلفل‌قرمز و کمی نمک دریا این ترکیب تابستانی خوشمزه را کامل کنید.

5 - کلم‌بروکلی
طعم‌دهنده : کره و لیمو
کلم بروکلی را در آب بجوشانید تا نرم شود. بعد آن را آبکش کنید تا کاملا آبش گرفته شود. کره را روی حرارت آب کنید و بگذارید رنگ آن به قهوه‌ای روشن برسد. بلافاصله کلم بروکلی‌ها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن هم کمی سرخ شود. حالا یک لیموی تازه را از وسط نصف کنید و آب آن را روی کلم‌ها بفشارید. با اضافه کردن کمی مغزهای بو داده می‌توانید مزه آن را چند برابر لذت‌بخش‌تر کنید. این نکته را هم بدانید که کلم بروکلی در کنار ماهی جزو 10 غذای برتر برای سلامت است.

6 - ذرت
طعم‌دهنده : سس مایونز
منقل زغالی یا گریل‌ گازی خود را روشن کنید. برگ‌های روی خوشه ذرت را از هم باز کنید ولی آنها را نکنید. غلاف نخی روی ذرت را جدا کنید. بعد دوباره پوشش ذرت را به حالت اولیه برگردانید و 10 دقیقه خوشه‌ها را در آب سرد قرار دهید تا خیس بخورند. حالا برای 15 دقیقه خوشه‌ها را بدون آنکه پوست‌ها را بکنید، روی آتش حرارت دهید، مدام آنها را بچرخانید تا نسوزند. بعد از 15 دقیقه، پوسته‌ها را کنار بزنید و ذرت‌ها را 5 تا 10 دقیقه حرارت بدهید تا کبابی شوند. حال اجاق را خاموش کنید و روی ذرت‌ها یک لایه نازک سس مایونز بمالید. کمی آبلیموی تازه و پودر فلفل چیلی و پنیر پارمزان پودرشده هم روی آنها بپاشید و از خوردن ذرت لذت ببرید.

7 - اسفناج
طعم‌دهنده : جوز
یک فنجان خامه را با یک‌چهارم قاشق چایخوری جوز و 3 حبه سیر خرد شده با هم مخلوط و به اندازه کافی به آن نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به غلظت برسد. بعد 2 دسته اسفناج تازه را به مایه اضافه کنید و کمی حرارت دهید.

8 - کلم بروکسل
طعم‌دهنده : آویشن
بروکسل‌های جوان را از وسط نصف کنید و در آب بجوشانید تا پخته و نرم شوند. درنهایت نمک، فلفل و آویشن تازه به آن اضافه کرده و آنها را در روغن‌زیتون تفت دهید.

9 - گل‌کلم
طعم‌دهنده : پودر کاری
یک گل‌کلم را خرد و با یک قاشق غذاخوری پودر کاری مخلوط کنید. مخلوط را در فر با دمای 45 درجه فارنهایت قرار دهید تا برشته شوند.





نوع مطلب : مطالب آشپزی، 
برچسب ها : آشپزی، مطالب، جدید،
لینک های مرتبط :


پنجشنبه 9 بهمن 1393 :: نویسنده : وحید سه برادری
نظرات ()
دوشنبه 30 مرداد 1396 15:44
I've been surfing on-line more than 3 hours these days, but I never found any attention-grabbing article like yours.
It is pretty worth enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made good content material as you
probably did, the web will likely be much more useful than ever before.
یکشنبه 15 مرداد 1396 08:38
It's not my first time to pay a visit this web site, i am visiting this web page dailly and obtain fastidious information from here daily.
جمعه 13 مرداد 1396 18:32
This is a topic that is close to my heart... Cheers! Where are your contact
details though?
جمعه 6 مرداد 1396 21:54
I am actually thankful to the holder of this web page who has
shared this great article at here.
شنبه 31 تیر 1396 23:04
It's a pity you don't have a donate button! I'd most certainly donate to this superb blog!
I guess for now i'll settle for bookmarking and adding your RSS feed
to my Google account. I look forward to new updates and will talk about this website with my Facebook group.

Chat soon!
شنبه 31 تیر 1396 14:06
I'm really loving the theme/design of your site.
Do you ever run into any browser compatibility problems?
A small number of my blog readers have complained about my site not working correctly in Explorer but
looks great in Firefox. Do you have any solutions to help fix this problem?
سه شنبه 22 فروردین 1396 10:40
It's perfect time to make some plans for the future and it's time
to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you few
interesting things or advice. Perhaps you can write next articles referring to this article.
I wish to read more things about it!
سه شنبه 22 فروردین 1396 09:04
Magnificent web site. Plenty of helpful information here.
I'm sending it to some buddies ans also sharing in delicious.
And of course, thanks in your effort!
دوشنبه 21 فروردین 1396 10:26
Hi, yup this paragraph is truly good and I have learned lot
of things from it regarding blogging. thanks.
سه شنبه 15 فروردین 1396 09:43
Nice blog right here! Also your website a lot up fast!
What web host are you the usage of? Can I am getting your associate link
for your host? I want my website loaded up as quickly as yours lol
شنبه 12 فروردین 1396 22:40
Usually I do not learn post on blogs, however I would like to say that this write-up
very compelled me to try and do so! Your writing style has been surprised me.
Thanks, very nice post.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر